Майката на актьора Йосиф Шамли, който почина внезапно тази нощ на

...
Майката на актьора Йосиф Шамли, който почина внезапно тази нощ на
Коментари Харесай

Майката на Шамли през сълзи: Йосе, маме, няма слънце и въздух за мен, няма живот!

Майката на артиста Йосиф Шамли, който умря ненадейно тази нощ на 47 години, изплака голямата си болежка в обществените мрежи, написа Блиц.

``
реклама 

Журналистката Искра Банкова разгласява покъртителен пост във " Facebook ". 

" Няма живот за мен към този момент. Загубих детето си. Вчера моята любов и горделивост си потегли от нас. Йосе, маме, няма слънце и въздух за мен към този момент до края на дните ми. Йосенце, за какво ориста беше по този начин жестока, рожбо ненагледна, златно мое надарено, момче? ", неутешима е майката на артиста от Народния спектакъл.



Шамли работеше като дълготраен артист в трупата на Народния спектакъл,,Иван Вазов ". Йосиф ще остане в историята на българския спектакъл със своите десетки превъплъщения на сцената.

В последния сезон той беше част от спектаклите,,Нощна пеперуда " от Пьотр Гладилин,,,Наблюдателите ” от Константин Илиев,,,Опит за хвърчене ” от Йордан Радичков,,,Калигула ” от Албер Камю,,,Спускане от връх Морган ” от Артър Милър,,,Теремин: музика, обич и шпионаж ” от Петър Зеленка.
 
Освен в театъра Шамли се изявява и в доста кино продукции. Той взе участие в „ Дяволското гърло “, „ Откраднат живот “, „ Връзки “, „ Под прикритие “, „ Тя и той “ и доста други

Поклонението пред Йосиф Шамли ще бъде в сряда, 30 октомври, от 11:00 часа във Фоайето на Народния спектакъл " Иван Вазов ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: